Rubrik

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.

Bra att veta

Vi har klippt klorna,fortsätt nu att ta lite lite ganska ofta ( 1 ggr / vecka.Ta kanske  1-2 klor och nöj dig med det och kom ihåg att du bestämmer när du ska sluta.Mopsar kan vara lite besvärliga vid kloklippning och vi använder kloslip eller klotång.

Nosvecket gör vi rent med en pad bara vid behov,då duttar vi inte drar.Samtidigt kollar vi öronen som vi rengör med topz längst ut i örat om det behövs,

Valpen ska gå ut när den sovit,busat eller ätit,bor man långt ifrån en gräsplätt så kan man bära valpen dit annars hinner det gärna komma en skvätt på golvet.Var beredd på att det händer olyckor i början,fya aldrig valpen för det.

Valpen ska ha mat 4 ggr /dag.Antingen torrt eller upplött men kom ihåg att alltid erbjuda valpen/hunden friskt vatten.Man kan med fördel ge torrt men hälla i lite vatten i .

Det du behöver till din valp är:Koppel halsband,vatten/matkopp,klotång /slip,tandborste,borste.

Ta för vana att gå igenom valpen tex varje fredag.Kolla öronen torka nosveck,klippa klorna,känna efter fästingar tex.Jättebra att den blir van från början att ligga stilla i knät.

Träna gärna valpen att stå på ett stadigt bord med matta under sig,det är bra träning inför ev utställning och inför veterinärbesök.Be  gärna en kompis att titta i valpens mun och öron.

Anmäl gärna till valpkurs.

Det viktigaste kommando du kan lära valpen är STANNA.Tänk dig om valpen/hunden springer ut mot en väg..

Kom ihåg att vi alltid finns här,ring eller skriv om ni undrar något mm.