Blogg

29. dec, 2016

29/12-2016

Nu närmar vi oss ett nytt år som ser ut att bli ett spännande år 2017🎉🎉 Ofelia har puppisar i magen,jag kunde inte låta bli att ta ultraljud.Veterinären räknade 1 2..,,,7 hur många vill du ha sa hon sen.Nej det kan vara svårt det där att se och räkna så kanske 5 om det inte försvinner efter dräktighetens gång.Men så spännande👍❤️Det kan bli både svart och fawn.

Har beställt en Petit Brabancon valp black/ tan❤️ En liten tik.

Ha det gott mina vänner och Gott Nytt År🎉🎉🎉🎉

 

9. jul, 2015

Den 13 juni föddes fyra fina valpar,tre hannar och en tik.Vi är väldigt glada så klart.Allt har gått bra med de små,de har nu fått klorna klippta två gånger och fått smaka avmaskning.mamma Ofelia är en underbar mamma och hon göder dem med mycket mat så de är runda o goa alla.

13. maj, 2015

13/05 2015

Nu tror vi att Ofelia har valpar i magen att träffen med fina Gunvald har get resultat.

Ofelia har visat alla tecken på dräktighet men det kan ändå vara skendräktighet.Blir det valpar så kommer de i början av juni och vi räknar med svarta ev någon fawn.Vi håller tummarna.

7. apr, 2015

20140407.   Sen sist har jag gått Anatomikurser för Moa Persson tre tisdagar var vi några som träffades.Sista gången fick vi gå igenom 6 hundar, vi var två och två. Svårt men väldigt kul.Vi fick 6 minuter per hund och domaren har 3,5 min / hund.👍

Tikarna löper inte som de ska,Ofelia är i höglöp nu o skulle ha löpt i vintras.Idag skjutsade jag upp henne till Eija så ska hon paras med Gunvald. Hoppas det blir lite valpar till sommaren,kan nog bli både fawn o svart. Verkar det intressant så hör av dig så får veta lite om dig.

Ester väntas löpa i juni- juli och då ska hon paras med Milton.Fawnfärgade valpar blir det där.

1. dec, 2014

Idag är det vitt på marken med frost,genast lite ljusare.Visst är det en mysig tid vi går till mötesLerVi har ev två tikar som kommer samlöpa här.Ofelia skulle ha löpt i oktober Ester Januari ca men Ofelia har inte kommit igång så gärna för mig.Spännande tider har vi framöver,hoppas väldigt mycket på dessa kullar.Namn på de snygga killarna kommer senare,den som väntar får seHjärtaHa det gott i vinterkylan.