22/1-2017 Inatt föddes 7 valpar hos oss❤️ 4 svarta tikar 1 svart hanne 1 fawn tik och 1 fawnhanne👍Vi haringet kösystem utan vi väntar på bästa hemmen.Har du det och är intresserad av en valp från oss så hör av dig.Välkommen

20161208

Senaste nytt på parningsfrontenCoolVi tog fyra progtester för att se hur Ofelia låg i löpet.Från 2 ena veckan till 80 nästa och Strömsholm tyckte då att vi skulle testa ny hanne om det var så att inte de passade ihop,kan ju vara så.Så nu vart det ringande till uppfödarkollegor och höra om de hade en hanne att prova på. Sagt och gjort åkte vi iväg till en hanne lämnade Ofelia och fick mms på en parning!!!Åkte även nästa dag och ännu en lyckad parning,så kan det vara med våra älskade djur de väljer också.Nu är det en gul hanne så det kan nog bli både svart och gult.Håller tummarna att det går vägen.Ofelia söker senare i april ett nytt hem så vet du någon eller om du själv är intresserad så kontakta oss för mer info och info om dig/er.

161115   Nu är Ofelia i höglöp så sen blir det para med en svart hanne.Hoppas det blir några små puppisar.Välkommen att höra av dig om du är intreserad.

Vi väntar och väntar på att Ofelia ska börja löpa så är tanken att para henne.Hannen vi bestämt oss för kompletterar Ofelias svagheter.Vi tror att det kommer att bli jättebra.Svarta valpar blir det isåfall.Intresserad? Hör av dig med lite info. om dig/er hur ni bor,hur ska valpen/vuxna hunden få det när det blir vardag och jobb/skola är igång.Vad har ni för hundvana?

Den 13/9-2014 ska vi gå på BPH med Ofelia också.Ester har ju gått så det ska bli spännande och kul att se Ofelia gå samma bana.Vi vet ju vad tjejerna har för svagheter resp styrkor,men kul att få se henne tackla ev problem som dyker upp efter vägen.

Resultat kommer senare.

Vi planerar även att para Ofelia

Ofelia var så intresserad av vårat lilla barnbarn första gången de sågs.

Vi planerar att para även Ofelia och det blir till våren 2015.Hanne har vi inte bestämt ännu men det lutar åt att det blir en svart.HjärtaOfelia är en väldigt trevlig, livlig tjej och väldigt följsam.Behöver aldrig ha koppel på henne hon har alltid full koll på oss.Ofelia är den som fixar buset här hemma men det går ju inte att bli arg på henne man kan inte hålla sig för skratt helt enkelt.Är du intresserad av en svart valp så har vi förhoppningsvis det till nästa sommar.Välkommen att höra av dig med frågor eller annat som rör våra fina mopsar.

Snygga Gunvald från Duovas är den som Ofelia var till några dagar i April,hoppas att det resulterar i några söta valpar.

En tik och tre hannar blev resultatet.

Gänget som föddes 13 juni 2015 och är Ofelias första kull,pappa heter Gunvald.